SW in actie op woensdag 25 mei en woensdag 8 juni

Actie 25 mei 2011

Er staat veel op het spel voor de sociale werkvoorziening. De cao-onderhandelingen zijn vastgelopen en de bezuinigingsplannen van de politiek komen steeds dichterbij. Om te laten zien dat Abvakabo FNV het niet eens is met de plannen, organiseert de bond op 25 mei a.s. een bijeenkomst over het cao-conflict en de wet "Werken naar vermogen".

Op 25 mei bespreekt de Tweede Kamer voor het eerst met de staatssecretaris de plannen voor de nieuwe wet "Werken naar vermogen". Dit gebeurt in het Tweede Kamergebouw. Abvakabo FNV gaat naar het Plein (voor de Tweede Kamer) om de leden van de Kamercommissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de Staatssecretaris te laten zien hoe de bond over de plannen denkt.

Programma 25 mei 2011

Voor wie

Het ochtendprogramma is alleen voor (kader)leden van Abvakabo FNV die werkzaam zijn via de sociale werkvoorziening. Is je collega geïnteresseerd, maar nog geen lid van Abvakabo FNV? Maak hem/haar dan lid. Lid maken kan tot op het laatste moment in de zaal. Let op: meld je collega van tevoren wel aan voor de bijeenkomst!

Voor de ochtendbijeenkomst is aanmelden verplicht. Stuur een mail met je voor- en achternaam, adresgegevens en lidmaatschapsnummer naar wsw@abvakabo.nl.

Tijdens het middaggedeelte op het Plein is iedereen welkom en is aanmelden niet nodig.

Vervoer

We raden je aan om met het openbaar vervoer te komen. De binnenstad van Den Haag is voor auto's moeilijk bereikbaar. Reiskosten kunnen zoals altijd worden gedeclareerd.

Bij voldoende belangstelling vanuit één bedrijf organiseren we busvervoer. Neem hierover uiterlijk 20 mei contact op met de organisatie: wsw@abvakabo.nl of 079 – 353 61 40.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019