FNV: Uitnodiging aan alle BGR-Leden

Klik hier voor de pdf versie

Nu samen sterk!

Net als Abva en Bondgenoten wil FNV Bouw een andere aanpak van de crisis. Sociaal en met respect. De doorgeschoten flex moet de wereld uit. Geen verdere bezuinigen op de ww. Geen ingrepen in de ontslagbescherming. En meteen een eind maken aan schijnzelfstandigheid, draaideurconstructies en de uitbuiting van (flex-) werkers.


Kortom: Gewoon Goed Werk.

Gewoon Goed Werk is niet gewoon genoeg!

Om gewoon goed werk voor iedereen te realiseren is een brede aanpak nodig. Dus moeten we met elkaar optrekken. Want alleen met vereende krachten kunnen we het kabinet de goede kant opsturen.

Het zou dan ook fantastisch zijn wanneer vertegenwoordigers van de verschillende sectoren van Abva, Bondgenoten en Bouw schouder aan schouder een front gaan vormen.

Daarom organiseert FNV Bouw op 16 maart een brede bijeenkomst

FNV Bouw organiseert een bijeenkomst en roept ook delegaties van Abva en Bondgenoten op mee te doen. Kaderleden van de verschillende sectoren van Bondgenoten zijn dus van harte uitgenodigd om samen met collega's van de andere bonden te bepalen hoe we een bijdrage kunnen leveren op de werkvloer, de bouwkeet en het kantoor.

Doe mee, denk mee, praat mee!

De bijeenkomst vind plaats op zaterdag 16 maart a.s. (van 10.00 – 13.00 uur) op het FNV Bouw hoofdkantoor in Woerden. De koffie staat klaar, de lunch wordt geregeld en de reiskosten vergoed.

Wees er snel bij, want vol is vol!


Schrijf je in via www.fnvbouw.nl. Of bel voor meer
informatie met Hermen Pol, 0653264374.

Laat zien waar samenwerking toe kan leiden!

Wij hopen jullie op 16 maart te mogen begroeten en samen er voor te zorgen dat wij en al onze collega's op de werkvloer een betere toekomst tegemoet gaan!

Anja Jongbloed


Hoofdbestuur FNV Bondgenoten

Hermen Pol


Campagneleider FNV in beweging voor gewoon goed werk

Volg de vakbeweging: http://www.fnv.nl

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019